Mechanical Engineer gezocht

MECHANICAL ENGINEER


UITWERKEN / TEKENEN VAN CHEMISCHE PROCESINSTALLATIES


Als mechanical engineer, tekenaar en constructeur ben je, binnen een enthousiast team op het bedrijfsbureau, verantwoordelijk voor het uitwerken van ontwerpen van lab- en pilot plant installaties voor chemische processen. Je werkt hierbij samen met andere engineering- en uitvoerende collega’s. Naast het uitwerken van lab- en pilot plant installaties stel je de werktekeningen samen in 3D en onderhoud je de technische documentatie zoals handleidingen. Je hebt verschillende projecten tegelijkertijd onderhanden waarvan lengte en complexiteit sterk kunnen variëren.

Voor deze afwisselende en uitdagende functie gaat de voorkeur uit naar een enthousiaste teamplayer met een afgeronde opleiding Hbo-werktuigbouwkunde en minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring in het ontwerpen van opstellingen voor de food, farma of chemische industrie. Uiteraard heb je ruim voldoende kennis van 3D-pakketten. Je hebt passie voor techniek, bent communicatief sterk, accuraat en je beheerst de Engelse taal voldoende.

Wij bieden een zelfstandige fulltime baan binnen een dynamisch bedrijf met een grote onderlinge betrokkenheid, uitstekende studie- en doorgroeimogelijkheden en een modern pakket arbeidsvoorwaarden.

Bij interesse, graag contact opnemen met Esther Assen 06-50505566